wij houden u warm als het koud is, fijn toch?U kan bij ons terecht voor onderhoud - herstel en installatie van gas en stookolie verwarmingsinstallaties.

Wij onderhouden heel wat merken en qua nieuwe toestellen plaatsen wij de toestellen van
Vaillant en Viessmann.Een paar toestellen dat we in de kijker zetten:


logo-vaillant-407531-format-flex-height@286@retina


Ons meest geplaatste gas condensatie toestel is momenteel de Ecotec plus van Vaillant die zich perfect weet te integreren in de meeste woningen, de 5 jaar garantie op dit toestel maakt deze wel heel erg aantrekkelijk:
bekijk deze op de website van Vaillant

deze krijgt van ons het label " beste koop"

Uiteraard is het volledige gamma van Vaillant bij ons verkrijgbaar

Schermafbeelding 2018-10-31 om 14.55.38Schermafbeelding 2018-10-31 om 14.56.02

x


vi_logo_orange

Een krachtpatser voor wat betreft vooruitstrevende techniek en een grote capaciteit aan warm water dat zijn omvang niet zou verraden is de Viessmann Vitodens 222-W.

Touch-screen display en een roestvrij stalen buffervat voor sanitair warm water maken van dit toestel een topkeuze voor warm water comfort, onze label? " toptoestel"

Dit toestel bestaat ook in een vereenvoudigde versie: de 111-W , het sanitair comfort blijft behouden maar moet het oa met een eenvoudiger regeling stellen: prima keuze voor een kleiner budget.


Schermafbeelding 2018-10-31 om 16.39.57Schermafbeelding 2018-10-31 om 16.41.44

Uiteraard is het volledige gamma van Viessmann bij ons verkrijgbaar


x


IMG_2141
Voor het onderhoud van uw verwarmingsinstallatie werken wij met forfaitaire prijzen volgens type toestel, als u ons het merk en type bezorgd van uw toestel krijgt u van ons een vaste prijs voor het onderhoud, en dit op maat van uw toestel ( incl. eventueel specifieke onderdelen voor onderhoud)

Het onderhoud word uitgevoerd door hiertoe opgeleide erkende technici en dus niet zomaar jan met de pet die aan wat schroefjes komt draaien, zo kunt u met een gerust geweten de winter door.

Een wettelijk conform onderhoudsattest word u bezorgd na het onderhoud.Twijfelt u of we jou probleem kunnen verhelpen? : bel ons, we helpen u graag verder!

+32 (0) 476 722 196

Of contacteer ons schriftelijk
Sociale media

Vind ons ook op de volgende platformen:

Facebook
Instagram